top of page

HOE WERKT HET?

Kies voor een foto uit het Regionaal Archief Dordrecht -fotobestand óf gebruik een eigen foto. (meer info hieronder).

Bij aanvang van de workshop ligt de op textiel geprinte zwart-wit foto voor je klaar. Daarna ga je lekker aan de slag met naald en draad. Ervaring is niet nodig; ik breng  je wat basissteken bij!

WAT KRIJG JE?

- basisvaardigheden borduren

- een door jou zelf geborduurde zwart-wit foto op textiel

- een houten borduurring, doorsnede 16 cm

- een relaxte en inspirerende middag (of avond) vol draadjes,        steken, thee, koffie, koek en gezelligheid

WORKSHOP HANDLETTERING CONCEPT STORE DORDRECHT

WORKSHOP FOTO-BORDUREN

Foto's uit het Regionaal Archief Dordrecht

 

Je kiest voor één van de foto's die ik al hier heb geselecteerd. Bij het aanmelden van de workshop geef je aan welke foto je wilt; dan zorg ik dat 'ie bij de workshop geprint en al voor je klaar ligt.

Je kunt ook zelf een kijkje nemen op de website van het Regionaal Stadsarchief Dordrecht. Daar kun je de foto's  zelf downloaden.

De doorsnede van de foto in borduurring is 16 cm.

EIGEN FOTO

 

Je stuurt mij een eigen foto waarop je wilt gaan borduren. Hij ligt dan in zwart-wit geprint op textiel voor je klaar.

 

Let er op dat de afbeelding mooi in een borduurring van 16 cm doorsnede past en dat de afbeelding minimaal 150 dpi is.  Meer uitleg vind je hier >>

AGENDA

ER STAAN MOMENTEEL GEEN  WORKSHOPS OP DE AGENDA
 

WORKSHOP OP MAAT

Doorgaans worden de workshops gegeven bij Opa en An in Dordrecht, Voorlopig in Rotterdam, bij de Volksuniversiteit Papendrecht of bij mij thuis.

Liever op een eigen lokatie, of met je eigen club vriendinnen, collega's of schoonmoeders? Dat kan ook! Stuur dan even een mailtje voor meer informatie.

-DOE HET ZELF- 

BORDUUR-

PAKKET

OP MAAT

eigen foto.png

VOORBEELDEN

In een mooi kartonnen doosje vind je je eigen zwart-wit foto op textiel, een houten borduurring (doorsnede 16 cm), 6 strengetjes borduurgaren, een borduurnaald en een uitlegbaar met de basisbeginselen voor borduren. Te koop in de webshop.

Borduren is een ontspannend maar tijdrovend klusje. Om een idee te krijgen wat je in een workshop van 3,5 uur kunt doen, heb ik hier wat voorbeelden gemarkeerd met sterretjes *)

Zo heb je een beetje een idee van wat je tijdens de workshop af kan krijgen en waar je thuis nog even wat aan af moet maken.

ALGEMENE

VOORWAARDEN

WORKSHOP

bottom of page