top of page

BORDUREN

naald.png
res.elvira2.jpg

Heb je zin om te borduren, maar weet je niet wat? Wil je een middagje ontspannen bezig zijn? Zoek je een leuk kado voor je buurvrouw, oma of jezelf? Ben je hier helemaal goed! Kom naar een workshop foto-borduren, koop een doe-het zelf-pakket, of, als je lekker lui bent, een kant-en-klaar geborduurd kunstwerkje voor aan de muur.

KANT-EN-KLARE-

KUNSTWERKJES

res.minna.jpg

Tijdens deze workshop ga je met een foto op textiel en naald en draad aan de slag! Kies uit één van de mooie foto's uit het bestand of gebruik er één van jezelf. Van bloemen tot een abstract lijnenspel, van subtiele steekjes tot een kermis aan kleuren; het kan allemaal! Ervaring is niet nodig.

 

Voor meer informatie en de agenda kijk je  hier >>>

doe-het-zelf borduurpakket

In een mooi kartonnen doosje vind je een retro-print op textiel, een 

houten borduurring (doorsnede 16 cm), 6 strengetjes borduurgaren, een borduurnaald en een uitlegblad met de basisbeginselen voor borduren.

Te koop in de webshop, bij Opa en An en de museumwinkel van Huis van Gijn in Dordrecht.

Een borduurpakketje met een eigen foto is ook mogelijk.

Meer info  hier >>>

stiksel.png

Niet zo'n held of zin in borduren of gewoon op zoek naar een mooi handgemaakt kado? Dan is een geborduurde foto de uitkomst! Kijk in de winkel naar het aanbod. Liever iets op maat gemaakt? Dat kan zeker ook! Neem dan even contact >> op voor meer informatie.

Liever een workshop met je eigen gezelschap? Een doe-het-zelf-pakket met een eigen foto? Een kant-en-klaar-kunstwerkje van je hond, je oma, je of pasgeboren neefje? Dat kan allemaal! Neem dan even  contact >> op voor meer informatie.

WORKSHOP HANDLETTERING DORDRECHT

20 februari door 2016

WORKSHOP HANDLETTERING DOOR DORDRECHT

7 februari 2016

bottom of page